Diana Brici
formats

Bine ai venit!

Diana BriciNumele meu este Diana, de profesie sunt psiholog,  psihoterapeut în formare prin metoda Analizei Tranzacţionale şi bucătar – cofetar de plăcere în propria-mi bucătărie.

Mă consider o persoană analitică ce explorează limitele realităţii prezente, dar şi creativă, deschisă către noi orizonturi şi posibilităţi.

Îmi place tot ceea ce ţine de viaţă, cunoaştere, creativitate, frumos, bun gust, culoare şi nuanţă, iar sufletul omenesc consider că le cuprinde pe toate acestea într-un mod divin şi irezistibil pentru mine.

Îmi plac oamenii. Consider că fiecare om este în sine bun (OK) şi că  tot ceea ce este el reprezintă de fapt o manifestare a universului său sufletesc. Consider aşadar că omul îşi manifestă prin comportamentul său starea de bucurie sau de suferinţă interioară, el în sinea lui fiind un suflet bun ce doreşte doar iubire, fericire şi linişte sufletească.

Consider că oamenii şi viaţa reprezintă o artă în sine, o artă divină.
Cred  că fiecare dintre noi suntem înzestraţi cu această artă, cu cea mai pură, sublimă şi divină artă din toate, arta de a ne crea propria viaţă din ceea ce avem în prezent pornind de la emoţiile şi gândurile noastre, astfel încât să o trăim în deplină armonie cu noi înşine şi cu tot ceea ce ne înconjoară.

Chestia drăguţă în toată povestea asta e că putem face asta şi conştient – asta pentru că inconştient oricum fiecare dintre noi facem asta, făurindu-ne propria viaţă (şi implicit viitorul şi finalitatea ei) prin fiecare gest, gând sau emoţie pe care le trăim, fie că ne dăm seama de ele sau nu.

Întrebarea care se pune aici este: ne creăm şi trăim viaţa pe care ne-o dorim şi la modul conştient, sau doar ne lăsăm purtaţi ici colo, unde-or da instinctele noastre inconştiente, gândurile şi emoţiile noastre de care încă nu suntem conştienţi sau pe care ne e teamă să le acceptăm pe deplin şi să le integrăm în sinea noastră?

În ce măsură viaţa pe care ne-o creăm fiecare dintre noi, cu  alegerile pe care le facem în fiecare clipă indiferent dacă suntem conştienţi de ele sau nu, coincide cu viaţa pe care dorim să o trăim la modul real, conştient, în fiecare clipă?

Cu gând bun şi frumos, te invit să îţi alegi din paginile ce urmează, în măsura în care consideri că ţi se potriveşte şi îţi este de folos, orice instrument, gând sau reper ce crezi că te-ar ajuta să-ţi creezi viaţa pe care ţi-o doreşti, să-i dai forma, culoarea, gustul sau dimensiunea ce şlefuiesc cel mai bine centrul divin al fiinţei tale, arta sufletului tău!

Iar între noi fie vorba, după atâtea căutări lăuntrice, te invit să cauţi şi în paginile dedicate Artei Culinare reţetele sau deliciile pe gustul sufletului tău, ori în Arta Handmade acele lucruri mărunte create cu dragoste manual, ce alături de gingăşia sufletelor ce o locuiesc, transformă casa într-un cămin al dragostei!

Creează din viaţa ta o artă, arta ce reprezintă cel mai bine centrul fiinţei tale, esenţa divină a sufletului tău!

Cu dragoste,

♥ Diana ♥


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!