Diana Brici

Pernuţă cu Lavandă şi Fluturaş pictat

„Regală floare parfumată,
Delicată, catifelată,
Sub petalele-ţi de lavandă,
Aş dormi noaptea întreagă…”

426Schill

Nu-i greu să scrii în versuri cu o aşa sursă de inspiraţie, nu-i aşa ? 🙂
Şi cine n-ar mai fi tentat să-şi aşterne visele într-un lan de lavandă parfumat, moale şi îmbietor precum ne îndeamnă această pernuţă dantelată sub formă de floare şi umplută cu flori, pe care stă relaxat un fluturaş delicat ?…

375

Pernuţa este produs handmade unicat, creat cu multă dedicaţie, pasiune şi atenţie la detalii. Cusăturile sunt toate realizate manual, iar fluturaşul ce parcă stă aşezat pe floare, este pictat de asemeni manual cu markere textile rezistente la apă.

366

Pernuţa-floare este umplută cu flori naturale de lavandă şi câteva picături de ulei esenţial de lavandă, toate fiind 100% naturale, oferind nu doar un parfum plăcut pernuţei (şi odată cu ea locuşorului preferat unde va fi aşezată), cât şi o stare plăcută de relaxare şi bună dispoziţie, lavanda fiind cunoscută şi pentru proprietăţile ei sanogene.

179162_348724151859676_1317875806_n

Pentru a fi cât mai practică şi plăcută la atingere, florile de lavandă ce ne îndeamnă la visare au fost intercalate cu umplutură de melană, fapt ce face să fie aleasă preferata noastră pernuţă nu doar de decor, ci şi de dormit!

„Floarea parfumată” are diamentrul de 35 cm, feţele pernuţei sunt ambele din material de bumbac 100%, iar la margini prezintă două tipuri de danteluţe delicate : una albă şi cealaltă de un albastru închis, cu tentă regală, asemeni celui cu care a fost pictat fluturaşul.

O floare cu flori. Un vis relaxant. Feminin, delicat, magic, dar şi practic în acelaşi timp. Un vis pentru un suflet de prinţesă ce visează să-şi asterne visele într-un lan parfumat şi catifelat cu flori !…

418

Această pernuţă handmade unicat poate fi a ta, de aici.

Cu dragoste,

♥ Diana ♥

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *