Arta Culinară — Diana's Delicious Art

Bomboane de Ciocolată RAW – Ediţia de Crăciun

Ne place să primim cadouri, prin urmare vrem ca Moşul să vină din nou şi din nou la noi, corect?

Dar la sănătatea Bătrânului Crăciun s-a gândit cineva?…

Ţine la sănătatea Moşului de Sărbători şi serveşte-l cu aceste delicioase bombonele de ciocolată RAW Vegan şi cine ştie, poate vine chiar mai repede la tine anul acesta! 😀

Râdem noi, glumim, dar mai în glumă mai în serios, sănătatea contează şi de Crăciun. Şi de ce, mă rog, ar trebui să fie o corvoadă mâncatul sănătos chiar de Sărbători când avem atâtea variante RAW delicioase şi arătoase la dispoziţie?

Cum sunt, de exemplu, aceste bombonele de ciocolată îmbrăcate în haine de sărbătoare luând forme de Moşi, globuri de pom, brăduţi, steluţe, clopoţei şi câte şi mai câte… Copiii le vor adora!

Aşa că de Crăciun anul acesta fă bine! Fă-ţi un bine şi fă bine şi celor din jur şi alege să savurezi delicii Yummy… YummyRAW! Şi cum după faptă şi răsplată, nu doar Moşul îţi va mulţumi pentru experienţa gustativă de neuitat (se topesc în gură de bune ce sunt!), ci şi corpul tău de asemeni îţi va spune „Mulţumesc!”. Iar Crăciunul e şi despre recunoştinţă, aşa-i? 🙂

INGREDIENTE: unt de cacao, cacao alcalinizată, miere.

Se poate opta si pentru arome naturale de sărbătoare, iar în acest caz mai conţine şi coajă de portocale BIO şi scorţişoară măcinată.

Pentru detalii suplimentare, îmi puteţi scrie prin formularul de contact.

Cu dragoste,

♥ Diana ♥

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *