Diana Brici

Cadouri de Crăciun preferate de Femeia Ta

Da, ştim că ne iubiţi şi mai ştim şi că deşi ne exaltăm la fiecare lucru mărunt ce ne place enorm dându-vă indicii CLARE despre preferinţele noastre în materie de orice, voi tot aveţi scăpări de memorie cu privire la ce ne place şi ce nu, voi tot nu ştiţi oare care stea de pe cer să ne-o dăruiţi de Crăciun… Sau de Dragobete. Sau de ziua noastră…

Dar eu OK, nu ţin să vă judec, dragi bărbaţi, nooooo… Cel puţin nu de data asta. Vine Crăciunul. Deci vin cu gânduri bune. Ţin să vă ajut. 🙂

Femeile sunt în general mult mai simple decât credeţi voi. Femeile, în marea lor majoritate, iubesc. Bărbaţii, copiii şi casa.

Dar să le luăm pe rând.

Pentru tine, ca şi bărbat, sigur ar avea ea grijă. Pentru copii, aş tinde să spun că la fel, dar din nu ştiu ce motive nu dezbatem acum subiectul ăsta.

Rămâne CASA. Locul de care ea e foarte ataşată. Că e locul unde vă găseşte pe voi, e adevărat, dar e şi locul unde ea găseşte acea linişte şi stare de sărbătoare în fiecare colţişor al ei. Cu  o condiţie însă: să fie un loc frumos şi personalizat, aşa, după cum e şi sufletul ei, frumos şi unic.

Şi mai e ceva aici. Se spune că cică şi cea mai calculată business woman în dimineţile acelea super matinale, înainte de a merge la lucru, îşi ia pe ea tot chiloţei cu floricele… Deci, deşi poate nu recunosc asta (iar unele sunt chiar foarte pricepute în a nu arăta asta), femeile, în marea lor majoritate, sunt nişte romantice, sentimentale, ce iubesc florile, fluturii şi bulinuţele. Deci (aproape!) sigur şi femeia ta e astfel!

Aşadar, baraaaaaarrraaaaammm!!

Iată, de exemplu, ce îi poţi lua cadou Femeii tale romantice şi iubitoare de frumos, ce te iubeşte pe tine si casa în care locuiţi:

 • Un set de 2 ceşti supeeeeerbe în stil shabby chic, cu fluturaşi si bulinuţe aurii. Ştim că poate crezi că are deja destule, că e suficientă doar una pentru a bea cafeaua dimineaţa, dar acuma ştii şi tu cum e când îţi place ceva foarte mult… Niciodată încă un pic din acel „ceva” nu e prea mult. Mai ales dacă acel „ceva” e o pasiune pentru EA… Îl găsiţi aici la un super preţ. 😉

 • Sau, dacă tu crezi că ceştile sunt prea multe în casă, atunci poate acest minunat set de 4 farfurii desert, tot cu fluturi şi buline aurii. :)) Râdem noi, glumim, dar sigur s-ar bucura tare mult, mai ales dacă e şi o fire veselă, cu o minte tânără şi jucăuşă. Le găseşti, dacă te grăbeşti, aici.

 • Sau, tot în categoria lucrurile frumoase este şi acest minunat set de 16 tacâmuri vintage Katie Alice, de aici.

 • Sau poate aceasta minunată zaharniţă cu model floral romantic, din care să îşi procure „dulceaţa” pentru ceaiul de seară, când are nevoie de acea pauză sfântă de relaxare, doar pentru ea… O gaseşti aici.

 • Sau, dacă şi tu eşti cumva un romantic şi preferi ca acel ceai să îl laşi ei pe seară, însă cafeaua să o savuraţi împreuna dimineaţa, atunci acest set de 2 căni Mr & Mrs, aurii, ar putea fi o alegere foarte faină. De aici
 • Şi pentru că tot veni vorba de cafea, o bună parte dintre noi, femeile, preferăm mai degrabă cafeaua cu arome. Eu le-am încercat cu mare succes şi personal mi-au plăcut cel mai mult almonds and amaretto, ciocolată şi mentă, dar aş mai încerca şi cu vanilie data viitoare. Recomand gramajele de 100g. Mi se par cele mai concentrate.
 • Sau dacă ştii de pasiunea ei pentru gătit prăjituri şi ştii că i-ar prinde bine nişte forme faine de copt, iată aici câteva variante super ok de forme rotunde de copt pentru torturi, cu fund detaşabil
 1. cu diametrul de 20 cm – pentru torturi de mici dimensiuni – sunt cele mai folosite în bucătărie şi un adevărat must have pentru o gospodină ca EA; Pont: sunt şi torturi mai mici în diametru şi mai înalte, deci asigură-te că pui două în coş dacă vrei să te delectezi cu acele minunăţii super gustoase. Crede-mă, merită, iar EA o să-ţi mulţumească! 😉
 2. cu diametrul de 22cm – pentru torturi de dimensiuni medii – the next must have în bucătăria unei gospodine talentate.
 3. cu diametrul de 26cm – pentru torturi de mari dimensiuni, numai bune de savurat cu socrii, cumnaţii şi aşa mai departe… 🙂
 • O altă idee frumoasă de cadou este şi acest recipient vintage pentru zahăr, făină, etc. Sigur îl va adora şi o va ajuta să îşi organizeze şi mai bine spaţiul în bucătărie, lucrul destul de important pentru orice femeie din zilele noastre.
 • Sau aşa, în ton cu Crăciunul, poate aţi vrea să vă cuibăriţi un pic şi în pat, sub această lenjerie de pat suuuperbă cu model de iarnă, ce sigur o va aprecia foarte mult.

 • Şi pentru că tot e Crăciunul, un CD de-al lui Michael Buble – Christmas Deluxe Edition ar fi o idee foarte faină de cadou. Mai ales dacă vă aşteaptă un drum lung de străbătut cu maşina de Sărbători… :))

În încheiere, rămân cu speranţa că te-am inspirat în alegerea cadoului potrivit pentru femeia ta.

Acestea fiind zise, vă doresc Sărbători fericite, cu multă bucurie, sănătate şi iubire!

Cu drag,

Diana.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!