Diana Brici

Crăciun 2017: Cele mai frumoase şi inedite decoraţiuni pentru aranjarea mesei de Sărbători

Farmecul si esenţa Crăciunului este Familia. Iar Bucuria acestei minunate Sărbători constă în momentul acela special în care întreaga familie sărbătoreşte Naşterea Lui Iisus unindu-se în jurul mesei de Crăciun, depănând amintiri şi savurând bucate alese.

Ştim cu toţii aşadar cât e de important ca de Crăciun să avem sufletul plin şi masa bogată. În acelaşi timp ştim şi cât e de impresionant să ne aşezăm în jurul unei mese atent şi frumos decorate, pe care să fie nu doar cu bunătăţi cu gust bun, ci şi decoraţiuni cu bun gust.

Aşadar, dragele mele, am străbătut şi de data asta internetul în lung şi-n lat, pentru a putea să vă prezint o serie de decoraţiuni alese, minunate şi cu mult bun gust, care să-i impresioneze pe invitaţi şi pe membrii familiei şi să le amintească de aceste momente unice peste ani şi ani, cu drag şi entuziasm.

Iată aşadar cu ce produse şi decoraţiuni pentru masa de Crăciun poţi să creezi poveşti pline de magie pe o simplă masă cu bunătăţi:

  • Pe masă, sunt aşezate farfurii verzi ca bradul, pe care să aşezi atent câte o decoraţiune gen fulg de nea sau altceva asemănător cu motiv de iarnă. Ideal ar fi ca decoraţiunea să fie un frumos cadou din partea gazdei, pe care invitatul îl poată lua cu el acasă, în amintirea acestor momente deosebite petrecute la masă alături de tine şi familia ta.

  • Farfuriile verzi de mai sus ar putea fi aşezate pe o faţă de masă de culoare ecru cu motive de Crăciun.  Marginile în carouri roşii ar face contrast cromatic cu verdele crud al farfuriilor, iar fulgii albi imprimaţi pe fondul ecru al feţei de masă sunt un detaliu delicat de iarnă ce ar face ca atenţia să fie pe farfurii şi pe fulgii decorativi oferiţi cadou, ce sunt aşezaţi deasupra.

  • Un alt detaliu foarte important de pus pe masa festivă în cadrul unui eveniment atât de deosebit precum e Crăciunul, e acest sfeşnic antichizat cu şapte braţe din metal crem, un detaliu care aduce un aer vintage elegant mesei tale de Sărbători, alături de cele şapte lumânări înalte graţioase, în nuanţe de cărămiziu festiv, lucrate manual. Acestea creează împreună o imagine vintage elegantă de neuitat, menită să impresioneze fiecare invitat

  • Şi pentru că tot veni vorba de o masă de Crăciun în stil vintage, recomand cu mare căldură acest superb set de tacâmuri vintage din inox, marca Katie Alice, un detaliu ce va aduce cu  siguranţa un plus de rafinament mesei dumneavoastră de Sărbători. Recomand accesorizarea acestor minunate tacâmuri cu câte o crenguţă de brad prinsă într-o fundiţă drăguţă cu un şnuruleţ având culoarea asortată cu nuanţa feţei de masă, precum în poza de mai jos:

  • Şerveţelele de masă joacă de asemeni un rol foarte important în decorul mesei de Crăciun. Poţi opta aşadar în a aduce un plus de feerie mesei de Sărbători şi a smulge câte un zâmbet delicat invitaţilor, prin alegerea unui model deosebit de elegant şi unic sau poate al unuia vesel şi tineresc, după cum eşti şi tu sau sunt şi invitaţii tăi la masă. Iată aici câteva modele super drăguţe, ce cu siguranţă vor face furori printre invitaţi:

Şerveţele pentru masa de Crăciun Misletoe

Şerveţele pentru masa de Crăciun cu margini rotunde şi cu floarea Crăciunului

Şerveţele de Crăciun cu gnomi

Şerveţele de Crăciun Shabby Tree

Şerveţele pentru masa de Crăciun cu păsărele îndrăgostite

Şerveţele pentru masa de Crăciun cu pisicuţe

Şerveţele pentru masa de Crăciun cu căsuţe de păsărele

  • Şi nu în ultimul rând, paharele festive pentru vinul roşu! Având un design Herbert Schultes, aceste pahare inspiră perfecţiune şi pot fi adaptate cu uşurinţă la orice stil de amenajare interioară.

Să ciocnim aşadar câte un pahar întru sănătate şi voie bună, şi să avem parte de tot ce e mai frumos petrecând un Crăciun minunat alături de familia noastră dragă!

Sărbători fericite, oameni frumoşi!

Cu drag,

Diana

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!