Diana Brici

De Crăciun, împodobeşte-ţi casa cu decoraţiuni de poveste şi sufletul cu dragoste!

decoratiuni de CraciunPentru toţi cred, dar mai ales pentru noi, femeile, Crăciunul este acea perioadă a anului în care ne e permis să visăm, să credem în magic şi să ne bucurăm precum copiii mici atunci când vedem globurile colorate şi strălucitoare, zăpada albă şi pufoasă, luminiţele bradului de Crăciun, decoraţiunile cu reni, moşi, fulgi de nea sau îngeraşi ori cadourile frumos împachetate aşteptându-ne sub pom.

Se spune că nu exista Crăciun în casele unde familia nu se adună pentru a-l sărbători. Crăciunul e despre bucurie, despre confort, despre momentele plăcute petrecute în familie, iar aceste lucruri trebuie să se reflecte şi în casa noastră în perioada sărbătorilor de iarnă, în modul în care ne pregătim locuinţa de Crăciun şi sufletul pentru a-i îmbrăţişa cu iubirea noastră pe cei dragi în aceste zile sfinte.

Aşa că zilele astea am pornit în căutarea celor mai frumoase decoraţiuni interioare şi accesorii din mediul online care să aducă un strop de magie în plus sărbătoririi Crăciunului la noi acasă, care să ne facă aşadar să simţim şi mai viu spiritul Crăciunului, magia acestuia.

Şi iată care sunt acestea:

În primul rând, am găsit o colecţie minunată de lenjerii de pat de Crăciun, o idee foarte bună de împodobire a casei în perioada sărbătorilor de iarnă.

Crăciunul este, după cum spuneam mai sus, şi despre confort, despre acel aer cozy pe care ni-l aduce patul încălzit pe vremea rece, cu pături pufoase şi perne primitoare cu motive de Crăciun,  precum e această pernă decorativă de Crăciun cu Rudolfperna-decorativa-de-craciun-33x33cm-rudolf-and-christmas-tree-300x300 iar astfel, o lenjerie de pat asortată cu spiritul sărbătorilor de iarnă ne va face să ne simţim şi mai fericiţi şi să avem un somn plin de răsfăţ, în care să îl visăm, cine ştie, poate chiar pe Moş Crăciun. 🙂

Am găsit 3 astfel de magazine care ne oferă la preţuri destul de mici lenjerii de pat cu Moş Crăciun:

  • Pentru-pat.ro -oferă lenjerii de pat confecţionate din bumbac satinat, un material de foarte bună calitate, dorit de mulţi cumpărători. Aceste lenjerii de pat au un ambalaj deosebit (cutie specială din carton şi pungă cadou) fiind perfecte pentru a fi dăruite.
  • Lenjerii outlet by Alegria – oferă seturi de lenjerii de pat realizate din bumbac satinat cu imprimeuri de calitate superioară. În plus, oferă la fiecare lenjerie cumpărată câte o pătură polar cadou.
  • Cumparamisim.ro – oferă lenjerii de pat din bumbac satinat gros cu pungă cadou bonus, sau lenjerii de pat din bumbac FINET satinat PREMIUM cu Moş Crăciun, toate foarte frumoase.

Magia sărbătorilor ne cuprinde pe toți mai ales dacă casa prinde viață prin decorațiuni specifice, ştiut fiind că detaliile fac diferența! Aşa că la capitolul „decoraţiuni de Crăciun„, am găsit la cei de la Somproduct nişte decoraţiuni foarte frumoase, ca pentru un adevărat Crăciun de poveste. Să vi le arăt şi vouă aşadar:

instalatie-pom-cu-fulgi

Această instalaţie „Snowflakes” mi s-a părut cu adevărat deosebită! Îmi plac foarte mult fulgii de zăpadă, cred că fac parte dintr-un adevărat miracol divin prin frumuseţea şi unicitatea lor. Instalaţia „Snowflakes” este o decoraţiune în stil danez ce se remarcă prin aspectul estetic, atractiv şi modern, iar cu ajutorul ei vei reuşi să aduci spiritul Crăciunului în casa ta.

decoratiuni-glob-de-iarna-cu-ren

Această frumoasă decoraţiune „Snow Globe”, înfăţisând un ren alb într-un glob cu fulgi artificiali este cu siguranţă una dintre preferatele mele! Aminteşte parcă de frumuseţea poveştilor cu palate de cleştar, în care totul e acoperit cu zăpadă albă strălucitoare, iar dintre brazii pudraţi parcă cu nea dulce, iese un ren maiestuos, pregătit să facă faţă aerului rece ca de sticlă… Frumos. aşa-i? 🙂

recipient-biscuiti-pentru-mos-craciun

Acest inspirat recipient pentru depozitare „Save some for Santa” mă trimite cu gândul departe, la o amintire foarte dragă din copilăria mea, când mama şi tata au complotat amândoi pentru ca eu şi frumoasa mea surioară să simţim şi mai mult magia Crăciunului. Îmi amintesc că mama a pregătit nişte fursecuri de casă foarte bune, nişte cornuleţe parcă erau, şi a spus că le lasă pe masa din bucătărie pentru Moş Crăciun, pentru ca atunci când va veni să guste din ele şi să ne lase multe cadouri. Şi a venit apoi rolul lui tata, care dimineaţa a făcut urme mari de paşi în zăpada abundentă de afară, de la poartă şi până la geamul camerei unde domeam noi în semn că a ajuns Moşul la noi, a mers apoi şi în bucătărie unde a gustat jumătate dintr-un cornuleţ, în semn că Moşul le-a încercat şi i-au plăcut. Nu aveam pe atunci un astfel de recipient de păstrare a fursecurilor pentru Moş Crăciun, dar acum gândul m-a trimis direct la această minunată amintire când l-am văzut. Cred că s-ar potrivi grozav într-un astfel de moment, sunteţi de acord? 🙂

tablou-christmas-is-the-most-wonderful-time-of-the-year

Tabloul „Christmas is the most wonderful time of the year” (în traducere, „Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului”), reprezintă de asemeni o decoraţiune inspirată în sezonul rece pentru casa ta. El va arăta foarte mândru în living, lângă bradul de Crăciun luminat şi colorat, şi va contribui de asemeni la a aduce spiritul sărbătorilor în casa ta, alături de frumosele colinde ce se aud în surdină. Iată şi o sugestie de decorare a casei cu acest simplu, dar de efect, tablou de Crăciun:

tablou-de-craciun

Şi la cei de la ChicVille am găsit unele accesorii magice pentru un brad de poveste la preţuri destul de rezonabile. Iată 3 astfel de decoraţiuni de brad care te vor încânta cu siguranţă în preajma sărbătorilor de iarnă:

Dacă vă doriţi totuşi ceva cu adevărat deosebit pentru împodobirea bradului de Crăciun, puteţi opta pentru decoraţiuni de brad de lux marca Wedgwood, precum cele din galeria de mai jos:

Aceste deosebite decoraţiuni de brad create de emblematica marcă de lux WEDGWOOD, se remarcă prin autenticitatea design-ului, calitatea şi fineţea texturii, dar mai ales rafinamentul şi eleganţa cromaticii, fapt ce face ca piesele Wedgwood să fie adevărate obiecte de colecţie, vânate astăzi peste tot în lume de colecţionari, admiratori sau fini cunoscători, printre care şi de diverse familii regale sau imperiale din Europa, precum este şi Împărăteasa Ecaterina a Rusiei. Ce ar mai fi de precizat la aceste minunate decoraţiuni de brad, este faptul că ele sunt făcute din JASPER, un tip unic de porţelan englezesc, celebru şi de tradiţie. Toate aceste lucruri fac ca aceste frumoase decoraţiuni să fie un cadou de excepţie în perioada Crăciunului, pentru o persoană cu adevărat deosebită şi pasionată de lucruri frumoase, unice şi de calitate.

Sau, tot pentru bradul de Crăciun, am mai găsit o decoraţiune care mie mi-a plăcut foarte mult, un ren din metal argintiu cu model boemian, un accesoriu cu adevărat chic pentru brăduţul tău:

decoratiune-brad-ren-argintiu

Cam acestea sunt recomandările mele din acest an în materie de decoraţiuni pentru un Crăciun de poveste!

Sper să vă placă şi să vă inspire în a vă aranja casa de sărbători astfel încât această să devină micul vostru loc magic, un loc de răsfăţ şi de relaxare, care să vă îndemne la visare şi la voie bună cu cei dragi!

Şi pentru că tot veni vorba de cei dragi, vă îndemn ca în acest an, de sărbători să nu vă împodobiţi doar bradul cu decoraţiuni alese, ci şi sufletul cu multă iubire, iubire pe care să o impărtăşiţi atât cu cei apropiaţi, cât şi cu cei mai puţini cunoscuţi vouă!

decoratiuni-pentru-bradul-de-craciun

Un Crăciun bogat în zâmbete şi cu inima plină să avem cu toţii!

Vă îmbrăţişez cu drag,

Diana

Sursă foto 1, 14

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Vreau să primesc pe mail ultimele postări