Diana Brici

Masa din travertin Monaco Dining, un simbol de simplitate şi rafinament

Masa din travertin Monaco Dining

Cu toţii adorăm momentele frumoase petrecute în familie! De fapt, pentru asta şi muncim toată ziua, pentru asta şi suntem (sau am fost) în căutarea acelui partener perfect, cu care să facem copii şi la care să ne întoarcem seara acasă după muncă. Toate astea merită şi au sens pentru acele câteva momente în care ne adunăm cu toţii seara, în faţa mesei primitoare din bucătărie sau living, pentru a savura împreună cina pregătită cu atâta dragoste, acasă, pentru cei dragi, şi a povesti cum ne-a fost ziua fiecăruia în parte.

Acesta e motivul pentru care alegerea unei mese potrivite pentru living sau bucătărie este atât de important! Iar dacă ea se încadrează şi în decorul casei, cu atât mai bine!

Aşa că am ales astăzi să vă prezint  masa din travertin Monaco, un simbol de simplitate şi de eleganţă pentru locuinţa dumneavoastră!

Potrivită atât pentru bucătărie cât şi pentru living, această masă are un design modern, simplu, dar versatil în acelaşi timp. Iar datorită culorii sale de un bej natural, ea permite relaxarea tuturor membrilor familiei, o premisă numai bună pentru adunarea tuturor celor dragi în jurul ei, la poveşti şi o masă caldă.

Datorită acestor caracteristici, masa Monaco se încadrează perfect într-un living sau o bucătărie decorate într-un design modern în care predomină simplitatea obiectelor decorative sau al pieselor de mobilier. De exemplu, această masă se asortează foarte bine cu acest  scaun Merano Natural:

scaun Merano NaturalScaunul este realizat din lemn de fag, un lemn de esenţă tare, nedeformabil, foarte rezistent şi durabil în timp, iar culoarea lui de un bej natural, precum şi aspectul modern, îl face să se potrivească foarte bine cu masa Monaco Dining.

Masa Monaco este realizată din travertin, o piatră naturală perfectă pentru interior si exterior, oferind personalitate şi eleganţă oricărei zone.

Mai multe detalii despre acest produs găsiţi aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!