Diana Brici

Pantofii cu flori – o tendinţă fashion în ton cu primăvara şi starea de bine

Eu chiar nu sunt mare fană pantofi! Din contră! Ei fac parte din categoria „lucruri necesare” (precum sunt şi blugii sau alţi pantaloni) pe care le cumpăr pentru că îmi trebuie, din an în Paşte, nu pentru că îmi plac în mod deosebit, precum îmi plac rochiile de exemplu sau bijuteriile, pe care le-aş cumpăra oricând, oricâte, indiferent câte am…

În schimb îmi plac mult florile, aşa că m-am topit pur şi simplu când i-am văzut pe aceştia:

… aşa că în secunda doi (sau mă rog, minutul doi :P) i-am cumpărat! Şi da, aţi văzut bine, toate 3 (trei!) perechile de pantofi cu flori din imagine! Pentru că daaaa, aveau floooori!!! 😀 Şi daaaa, îmi doresc să vină primăvara cât mai repede! De fapt să se simtă cât mai bine primăvara, pentru că parcă mai mult a fost primăvară în februarie decât acum, în martie, sunteţi de acord?

În fine!

Ideea e că i-am cumpărat repede, iar a doua zi au şi ajuns direct la mine la uşă, frumoşi, primăvăratici şi „pufoşi” – unii chiar pe bune pufoşi, pentru că două dintre cele trei perechi sunt chiar catifelaţi! 😉

Şi a urmat apoi momentul adevărului, proba! Două perechi, pantofii casual cu broderii florale mai exact, mi-au venit la fix! Aşadar, după dragoste la prima vedere, a urmat si dragoste la prima purtare! Deci relaţia rezistă :))

Pantofi Dama Ileana Albi

Pantofi Dama Sindy Gri

Pantofii roşii cu flori şi cu toc în schimb, (superbi de altfel şi în realitate!) nu mi-au venit tocmai excelent din păcate…

Însă de vină nu sunt nici ei, adorabilii, şi nici firma de la care i-am cumpărat. Motivul e unul banal de simplu: de la bun început am cumpărat un număr mai mic, 36, (eu port 37 în general), iar asta nu de alta, ci pentru că erau singurii rămaşi pe stoc :)) Aşa că vă recomand cu dragă inimă să vă hotărâţi repede la cei care vă plac şi să acţionaţi din timp dacă doriţi să vă şi bucuraţi de ei în picioarele voastre, cu siguranţă, foarte frumoase! 🙂

Dar na, chiar dacă cu cei roşii nu a fost să fie, s-a bucurat un suflet tare drag mie de ei! Şi cum lista mea de wishlist din acest magazin cu minuni pentru picioare e lungă, am purces la a cumpăra la doar o zi distanţă o altă pereche de pantofi cu broderie florală, tot catifelaţi şi de culoare crem-bej de data asta. Adică aceştia:

Însă decizia mea a fost una nu grea, ci chiar foarte dificilă, pentru că la fel de mult mi-au plăcut şi aceşti minunaţi pantofi bordo cu flori brodate:

… dar şi aceşti pantofi negri cu flori, având acelaşi model:

Iar pe lista mea de wishlist se mai află şi aceşti superbi pantofi bej din piele ecologică întoarsă, cu flori din paiete pe toc:

… urmaţi de aceşti minunaţi pantofi bleumarin,tot din piele ecologică întoarsă, cu trandafiri brodaţi pe toc:

Iar dacă şi voi sunteţi, la fel ca mine, iubitoare de pantofi cu flori în care să simţiţi primăvara la picioare, poate vă plac mai mult aceste modele:

Pantofi Dama Spectacular Wine Red, pantofi de culoare bordo, cu toc gros si vârf ascuţit, pluşaţi şi cu paiete decorative strălucitoare aplicate pe toc – nu au flori, dar trebuie să recunoaştem că arată super fain, de acord?:)

Pantofi Dama Blanche Negri, pantofi negri cu toc gros, din piele ecologică întoarsă, cu trandafiri brodaţi aplicaţi pe toc şi laterale

Pantofi Dama Ranya Wine Red

Pantofi Dama Ambo Rosii, pantofi de damă tip stiletto, roşii, cu vârf ascuţit şi toc cui, confecţionati din piele întoarsă ecologică, cu broderii decorative florale.

Pantofi Dama Ambo Denim Albastru Inchis, pantofi albaştri cu toc stiletto, vârf ascuţit şi trandafiri brodaţi pe toc şi laterale, sau Pantofi Dama Ambo Mov, acelaşi model

Sau mai multe perechi de pantofi casual ori pantofi sport cu flori brodate ori cu aplicaţii decorative cu motive florale, precum următorii:

Pantofi Sport Dama Devine Negri

Pantofi Dama Yeon Bej

Balerini Dama Pweety Bej

Pantofi Dama Flow Mov

Pantofi Dama Flavia Roz

 

Pantofi Dama Sindy Albastri

Pantofi Dama Alma Negri

Pantofi Casual Dama Lumnia Albi cu fluturi

Toate aceste modele minunate de pantofi cu flori şi multe altele le găsiţi în magazinul pantofi-trendy.ro, adică aici.

Vă recomand să purtaţi la ei ţinute cât mai simple, dar despre asta mai multe într-un articol viitor. 🙂

Până atunci, vă doresc să purtaţi primăvara nu doar în picioare, cât mai ales în suflet, adică fiţi fericite şi arătaţi-vă femininatea aşa cum ştiţi voi mai bine, iubind şi fiind iubite!

Vă îmbrăţişez cu drag,

Diana

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!