Arta Handmade,  Lifestyle

Pernele decorative – un accesoriu chic pentru o toamnă un pic mai caldă

Şi iată că a venit şi toamna, cu aerele ei pline de răceală, cu nori gri grei şi cu căni pline cu ceai cald cu aromă de sărbătoare!

Se poartă arămiul, cărţile bune, cănile pline, umbrelele colorate şi… pernele decorative! Toate ne duc cu gândul la mrejele patului pufos de acasă pe care stau răsfirate mai multe perne colorate, fiecare cu propria-i personalitate şi unicitate şi la raftul plin de cărţi ce ne îmbie de ceva timp spre lecturare…

Aşadar cum casa va deveni în sezonul rece spaţiul tău de joacă, fă-o cât mai confortabilă! Dă-i un plus de personalitate cu perne decorative!

Deci da, toamna aceasta se poartă pernele decorative!  Sunt accesoriul cel mai confortabil, chic şi practic pe care un cămin cu personalitate îl poate avea. Cu feţele de pernă reuşeşti să schimbi total look-ul casei şi eviţi astfel strategiile mai grele precum vopsirea pereţilor sau schimbarea pieselor de mobilier. În plus, ai nevoie de un buget destul de mic pentru asta şi le poţi aşeza oriunde: pe patul din dormitor, pe leagănul de pe terasa din faţa casei alături de o pătură pufoasă din lână, sau chiar în jurul unei mese joase din living în locul tabureţilor clasici pentru a crea o atmosferă mai boemă şi un plus de confort. Apoi, o “plimbare” online de weekend în căutarea unor textile, piese şi accesorii potrivite pentru a crea decorul dorit în camera ta preferată trebuie să recunoşti că e de-a dreptul irezistibilă! 😉

Iar variantele sunt multe: de la perne cu aer vintage sau perne shabby chic înflorate. Până la cele în stil boemian cu ciucuraşi şi design oriental, ori perne cu zâne şi spiriduşi veseli pentru oamenii cu suflet de copil. Sau chiar perne pictate manual cu mesaje diverse, perne cu aplicaţii handmade florale. Ori perne patchwork.

Toate vor aduce acel touch plin de personalitate camerei tale preferate şi o vor transforma instant într-un paradis cozy personalizat, ideal de petrecut după-amiezile sau serile de toamnă reci şi mohorâte.

Le găseşti pe toate acestea şi multe alte articole şi accesorii decorative interesante şi atractive în magazinul online de unde îţi poţi procura zâmbete sub formă de lucruri frumoase: LovelyDecor.ro – acel spaţiu virtual creat din iubire pentru frumos, pentru toţi iubitorii de frumos!

La capitolul perne şi fete de pernă decorative, găseşti în acest magazin doar articole create din ţesături fine de designer şi lucrate manual cu suflet, dăruire şi atenţie la detalii. Create doar din bumbac 100% de calitate superioară, pernele LovelyDecor au acel ceva unic ce aduce căldură, gingăşie şi stil unui cămin.

În functie de design-ul în care au fost create, ele devin ideale fie pentru a crea o schimbare a interiorului într-un stil romantic şi feminin, asortându-se perfect într-un décor vintage shabby chic,

Sau mai pot fi potrivite pentru  o schimbare a interiorului într-un stil modern, fresh şi feminin, asortându-se de minune în decorul unei camere luminoase şi aerisite, cu un aer proaspat şi plin de viaţă,

Sau mai pot deveni ideale unui decor cu suflu tânăr şi jucăuş, datorită unor elemente ale naturii precum pernele cu bufniţe vesele, cele cu fluturi coloraţi sau pernele cu păsărele înflorate.

De asemeni, pernele decorative LovelyDecor au faţă/verso modele diferite însă asortate ca stil şi nuanţă, fapt ce permite variaţie şi flexibilitate în schimbarea decorului interior în funcţie de inspiraţie şi dispoziţie.

Aşa că îndrăzneşte! Oferă-ţi un cadou pe sufletul tău în această toamnă şi creează în casa ta o atmosferă plăcută, relaxantă , caldă şi plină de personalitate cu acele perne decorative ce se potrivesc cel mai bine interiorului tău!

Acestea fiind spuse, îţi dorim navigare plăcută si zâmbete sincere! 🙂

© Articol scris de Diana Brici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *