Diana Brici

Seara de psihologie

Dragi prieteni,

seara de psihologie

În cadrul Serii de psihologie ne vom întâlni în fiecare zi de marţi, de la ora 18:30 până la ora 20:30 şi vom vorbi la liber despre diverse subiecte ce ţin de dezvoltarea noastră.

Întâlnirile vor avea loc la cabinetul de psihologie din Timişoara de pe Calea Şagului Nr. 1, ap. 11.

Tema Serii de psihologie de marţi, 18 iunie este lăcomia. Vom discuta şi vedea impreună când a vrea mai mult ţine de satisfacerea unor nevoi reale şi când ţine de lăcomie. În măsura timpului disponibil vom putea discuta şi despre alte tematici alese  de participanţi.

Dacă doriţi să participaţi, vă rog să mă anunţaţi cât mai curând posibil pe e-mail diana@psihoterapie.eu. Deoarece numărul maxim de participanţi este 10, este important să ştim din timp cine doreşte să participe iar pentru asta este necesar să vă înscrieţi din timp şi să anunţaţi din timp atunci când intervine ceva şi nu mai puteţi participa. Pe aceaşi adresă de e-mail vă invit să trimiteţi propunerile voastre pentru serile viitoare.

Taxa de participare: 20 lei

Din partea casei: diverse snack-uri (sărăţele, ceai, cafea, apă).

Întâlnirile vor fi moderate de mine şi de Iosif Szenasi (psiholog şi psihoterapeut). Oricine doreşte să participe este bine venit!

Vă aşteptăm cu drag!

♥ Diana ♥

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!