Diana Brici

Serveşti iubire? – seminar de dezvoltare personală despre iubire şi relaţii

Dragi prieteni,

Iosif Szenasi și cu mine vă invităm cu mult drag la o nouă întâlnire de la suflet la suflet!

Pentru că februarie este luna iubirii, vă invit cu drag sa luaţi parte la un nou seminar de dezvoltare personală în care am ales ca tematică de discuţii iubirea în cuplu, chiar de Dragobete.

„Serveşti Iubire?” este titlul celei de-a 6-a ediţii a celui mai interesant, frumos şi apreciat seminar de dezvoltare personală organizat din 2011 şi până astăzi de către Iosif! 🙂

Sărbătorim iubirea, dar oare.. ce o fi iubirea?

În cadrul acestui seminar vom vedea În ce măsură se poate defini iubirea, vom vedea diverse teorii elaborate de autori precum Robert Sternberg, Gary Chapman, Scott Peck, Barbara De Angelis, Osho şi alţii. Vom vedea ce anume îi atrage pe oameni şi de ce unii aleg să trăiasca în cuplu, în timp ce alţii nu. Vom vedea care sunt modurile în care oamenii îşi exprimă dragostea, sau din contra, care sunt motivele pentru care oamenii nu îşi exprimî dragostea.

Vă invităm aşadar să vorbim despre ce înseamnă iubirea în general, dar, în mod special, despre ce înseamnă şi cum se manifestă iubirea în cuplu.

Vă invităm să vorbim liber şi deschis despre orice fel de probleme ce pot apărea într-o relaţie de cuplu, iar Iosif se oferă a vă dărui întreaga sa experienţă în acest domeniu pentru a găsi împreună căi prin care problemele să rămână o amintire din trecut şi nimic mai mult.

Relaţia de cuplu poate fi minunată iar fiecare dintre noi putem contribui la înfăptuirea acestei realităţi!

Evenimentul va avea loc în Timişoaravineri, 24 februarie, în intervalul orar 18-20, la Tulip Cafe din Piaţa Bălcescu nr. 1.

Facilitator: Iosif Szenasi, psihoterapeut şi autor al cărţii Despre iubire

Taxa de participare: 50 de lei

Înscrierile se fac completând formularul de aici.

Vă aşteptăm aşadar la Tulip Cafe, într-o atmosferă caldă şi primitoare, cu un ceiuţ delicios bonus din partea noastră şi, desigur, multă iubire!

Înainte de a ieşi la o cină romantică în cuplu, treceţi de Ziua Îndrăgostiţilor şi pe la Tulip Cafe! 🙂

Cu dragoste,

♥ Diana ♥

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!