Diana Brici

Star Shower Motion – un sistem revoluţionar de proiecţie lumini laser de Crăciun pentru casa ta

res_aa881c212e3737a07165eabe1a3da981_450x450_ecq4Tuturor ne place ca de sărbători să avem casa frumos decorată, cu luminiţe şi decoraţiuni strălucitoare şi colorate,  bradul verde şi frumos împodobit, fundiţe, coroniţe decorative pe uşa de la intrare, lumânări pe masă şi câte şi mai câte. Printre acestea, beculeţele ori instalaţiile cu luminiţe colorate sunt deja o tradiţie, atât în interiorul casei în împodobirea bradului de Crăciun, cât şi în exterior în decorarea pereţilor exteriori ai casei, a ferestrelor, grădinii ori a terasei sau a balconului casei în care locuim. Şi acesta fiind un adevăr, ştim cu toţii foarte bine cât efort depunem în fiecare an cu montarea acestor instalaţii luminoase de Crăciun, iar apoi, la finalul sărbătorilor, cu descâlcirea firelor ori a ghirlandelor ornamentale. Dar am o veste bună pentru noi, toţi iubitorii Crăciunului, şi în consecinţă a decorării casei de sărbători în haine festive, luminoase şi frumos colorate! Acum există Star Shower Motion, un proiector de lumini laser cu tematică de Crăciun şi cu efect 3D, o inovaţie pe plan mondial în domeniul decoraţiilor de iluminat.

res_b0ee3fc2340168d5b93257d3bfab18e2_450x450_stn3

Lumini laser de Crăciun

Ideal pentru Sărbătorile de Crăciun, An Nou, ori chiar petreceri diverse de peste an, proiectorul de lumini laser Star Shower Motion creează într-o secundă o ploaie de stele fie în interiorul, fie în exteriorul casei, bucurându-ne cu peste 6000 de puncte luminoase, pe o suprafaţă de chiar 300m². res_5381784a49d68fc42cb42aece86ee5c5_450x450_tldv Iar poate partea cea mai bună e că în comparaţie cu dispozitivele tradiţionale de iluminat, a benzilor cu LED-uri, sau a ghirlandelor de lumină, Star Shower, datorită dispozitivului de lumină spectral cu infraroşii, vă economiseşte 99% din preţul energiei electrice pentru iluminat, care constituie o întreagă avere! Aşadar, Star Motion este nu doar un mod minunat de a decora casa de sărbători într-un joc de lumini mirific invidiat de vecini, ci şi un mod cât se poate de economic şi de uşor de a face acest lucru!

Star Shower Motion cu ale sale numeroase steluţe sclipitoare, vă poate transforma căminul într-o lume de vis, ca în basmele adorate de copiii voştri, oferind o privelişte magnifică atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Doar cu o apăsare pe buton stelele prin viaţă, crează o adevărată explozie de efecte luminoase mişcătoare. Toată grădina, toată casa, de la fundaţie până la acoperiş va străluci în cele mai uimitoare şi minunate efecte luminoase. Economic, simplu şi rapid!

În plus, numai Star Shower Motion dispune de un genial senzor de lumină, care pe înserat cuplează automat, şi dimineaţa, când începe să se lumineze decuplează automat!

Produsul poate fi achiziţionat online de aici.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Vreau să primesc pe mail ultimele postări