Diana Brici

Cele mai tentante oferte de pe piaţă la lenjerii de pat

Draga mea, te anunţ cu maxim entuziasm că am găsit un magazin ideal pentru tine şi prietenele tale!

Asta pentru că e cel mai bogat magazin în oferte de tot felul pe tot timpul anului, de care puteţi profita în grup, astfel încât să vă bucuraţi de mega-reduceri la tot ce vă e mai drag vouă: de la Home&Deco cu lenjerii de pat absolut minunate, perne şi pilote, prosoape şi halate, articole de bucătărie, şi până la Fashion, unde puteţi găsi încălţăminte, rochii, bijuterii, papioane, etc.!

Clientele magazinului vorbesc numai la superlativ despre calitate produselor, şi asta pe bună dreptate, sunt absolut superbe!

Produsele-vedetă ale magazinului sunt fără îndoială lenjeriile de pat, care au modele dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile:

lenjerie de pat romantica cu flori

lenjerii pentru sufletele romantice, cu flori colorate,

lenjerie de pat pentru barbati

sau lenjerii de pat pentru bărbaţi, cu un design mai simplu şi în tonuri cromatice mai închise la culoare,

lenjerie de pat hello kitty

lenjerii pentru copii, cu personaje de desen animat ori cu animale

lenjerie de pat damask eleganta

lenjerii pentru persoanele mai conservatoare, cu design damask

lenjerie de pat cu mos craciunlenjerii de pat cu Moş Crăciun

şi nu numai!

Dar să vă vorbesc un pic şi despre ofertele magazinului! Ele sunt după cum urmează:

  • Cea mai tare ofertă este OFERTA TRIO: cumperi 3 şi plăteşti doar 1! Oferta se referă doar la lenjeriile de pat şi beneficiezi în plus şi de TRANSPORT GRATUIT! Tare, nu? Asta da ocazie de a-ţi alătura prietenele şi a cumpăra toate 3 lenjeria preferată la un preţ extrem de mic!
  • Apoi urmează celebra ofertă 1+1 GRATIS în care adaugi în coșul de cumpărături 2 lenjerii la alegere din această ofertă iar lenjeria cu preț mai mic va fi gratuită.
  • O super ofertă este şi OFERTA SET COMPLET DE PAT, în care primeşti o pilotă de pat dublu (matlasată antialergică) + 2 perne 50x70cm (cu umplutură din vatelină siliconică) pentru fiecare lenjerie comandată din această categorie!
  • Oferta Lenjerii pufoase COCOLINO este o altă ofertă grozavă deoarece te bucuri de reduceri de 40% la toate lenjeriile pufoase! Lenjeriile de pat COCOLINO sunt bestsellerul anotimpului rece. De unde numele de cocolino? Datorită materialului gros şi pufos ca al unui ursuleţ de pluş, care îmbrăţişează perfect corpul uman, simţindu-te ca într-un norişor de puf, te încălzeşte instant şi relaxarea se instalează pentru un somn odihnitor şi de calitate.
  • Oferta Cuvertură + 1 PERNĂ CADOU este o altă ofertă avantajoasă deoarece primeşti CADOU o pernă albă 50x70cm din vatelină siliconică la fiecare cuvertură comandată!
  • În cadrul ofertei PERNE, PILOTE, HUSE, te bucuri de REDUCERI de până la 57% la toate articolele din ofertă!
  • O altă ofertă super avantajoasă este OFERTA DE IARNĂ Lenjerie + Pilotă la care pentru orice lenjerie comandată din OFERTA de IARNĂ primiți și o pilotă groasă cu dimensiunile de 200x230cm. Pilota este confecționată din microfibră iar umplutura este din vatelină siliconică tratată antialergic.
  • Şi cu siguranţă oferta preferată atât de cei mici cât şi de cei mari în sezonul rece este OFERTA MOŞ CRĂCIUN la care te bucuri fie de reduceri la lenjerii, fie de transport gratuit!

Eu zic că e o ocazie excelentă să faci echipă cu prietenele tale şi să beneficiezi de ofertele foarte avantajoase!

Vezi şi tu despre ce vorbesc de aici!

Cu drag,

Diana

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!