Diana Brici

Pip Studio a ajuns în România – un vis devenit realitate

Nici nu am cuvinte să vă spun câtă bucurie a fost în sufletul meu când am văzut pentru prima oară la noi în ţară un set delicat aparţinând brand-ului Pip Studio!

produse Pip StudioAm fost zilele trecute la un eveniment organizat de Cărtureşti din cadrul Săptămânii Psi, şi acolo să vezi surpriză: o ceşcuţă supeeerbă cu celebra păsărică marca Pip Studio asortată cu o farfurioară roz delicată se afla printre rafturile dichisitei librării-ceainărie alături de ceaiuri aromate, cărţi curioase, delicii ciocolatoase, felicitări inspirate ori decoraţiuni cu iz de poveste.

Fireşte, după ce am tot stat clipe în şir admirând superbul set imaginându-mi unde şi-ar putea găsi locul perfect din bucătărioara mea, printre colecţia mea cu tot felul de ceşcuţe şi seturi de ceai şi cafea sau cappuccino, am aşteptat cu nerăbdare momentul în care să ajung acasă pentru a vedea dacă acest minunat set se găseşte cumva şi online la noi în ţară. Şi atunci ce să vezi? Am găsit pe Cărtureşti.ro nu doar setul cu pricina, ci chiar o categorie dedicată special brand-ului Pip Studio, plin cu multe alte minunăţii marca Pip Studio la care râvneam de mult printre călătoriile mele pe Pinterest! Şi iată care sunt aşadar în topul preferinţelor mele (ordinea este aleatoare):

  1. Suport prajituri etajat roz – Floral Rose – ar arăta perfect pe etajerele delicate ale acestui suport deliciile homemade create de mine sub brand-ul Diana’s Delicious Art…

Suport prajituri etajat roz - Floral Rose Pip studio

2. Bol Bird Pink şi Bol Bird Blue – îmi imaginez doar cât de vesele ar fi dimineţile când la micul dejun eu şi Iosif am mânca cerealele din ele…

3. Ceainic – Fantasy Pink Rose – mai avem un ceainic cu design chinezesc, dar acesta roz cu model floral de la Pip Studio e de-a dreptul superb, aşa-i? Nu am sunat la ei să aflu dacă are sau nu infuzor totuşi… Ar fi destul de important.

Ceainic - Fantasy Pink Rose Pip Studio

4. Platou pentru prajituri – Fantasy Blue – tot pentru a aşeza prăjiturile creaţie Diana’s Delicious Art 🙂

Platou pentru prajituri - Fantasy Blue Pip Studio

5. Ceaşca pentru cappuccino şi farfurie roz – Birds – şi iată şi minunatul set de care vă povesteam la începutul articolului! Adorabil, aşa-i? 🙂

Ceaşca pentru cappuccino şi farfurie roz - Birds Pip Studio

6. Farfurie plată albă – Royal 28 cm – pentru că îmi imaginez că ar arăta superb torturile mele pe ea…

Farfurie plată albă - Royal 28 cm Pip Studio

7. Farfurie ceai roz – Royal – pentru că ar fi mult mai fancy să stea pliculeţele de ceai pe această farfuriuţă tres chic, sunteţi de acord? 🙂

Farfurie ceai roz - Royal Pip Studio

8. Cana Roz – Bird şi/sau Cana Bleu – Bird – pentru că arată minunat, pentru că se ştie că sunt mare fană căni deosebite şi pentru că aceste căni sunt emblema brand-ului Pip Studio, după părerea mea, şi prin urmare preferatele mele.

portelanuri Pip StudioŞi acum să vă povestesc câte ceva despre acest brand.

Pip Studio este un brand Home&Deco de provenienţă olandeză cu sediul la Amsterdam, ce comercializează în principal articole de casă precum porţelanuri, textile de bucătărie, articole de pat şi de baie, dar şi articole de papetărie şi accesorii vestimentare.

Având nuanţe pastelate în care predomină rozul şi albastrul deschis, dar şi un design unic, floral şi romantic, brand-ul Pip Studio a cucerit sufletele iubitoarelor de frumos din lumea întreagă!

Flori delicate ce trimit cu gândul la miresme suave, păsărele gingaşe ce amintesc de puritatea şi de frumuseţea primăverii, culori deschise şi feminine, sau design-ul unic elegant cu tentă regală, toate sunt motive ce se regăsesc în accesoriile Pip Studio şi fac lumea sufletelor feminine una mult mai frumoasă, mult mai plină de culoare, stil şi viaţă.

O adevărată boemie!

Iar în încheiere am ales să vă prezint câteva imagini cu produse Pip Studio găsite pe Pinterest ce mi-au încântat privirea:

cesti Pip Studio

accesorii Pip Studio

accesorii de pat Pip Studio

vesela Pip Studio

farfurie desert Pip Studio

farfurioare si cesti Pip Studio

cesti cu pasarica Pip Studio

cescute cu pasare Pip Studio

Găsiţi şi voi minunate produse Pip Studio, aici.

produse Pip Studio

Cu drag,

Diana

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!